- Smerte kan lindres!

                                                           

Beslutning 1

Jeg vil acceptere og anerkende mig selv, mine karakteristika, mine evner, mine sympatier og antipatier, mine tilbøjeligheder og utilbøjeligheder, idet jeg erkender at disse tilsammen udgør min unikke personlighed. Der er en grund til, at de er mig givet.

Beslutning 2

Jeg vil acceptere, anerkende og glæde mig over mine successer, og jeg vil være lige så energisk med at opregne disse, lige omhyggelig med at huske dem, som jeg nogensinde har været med at optælle mine fejl eller mangel på succes.

Beslutning 3

Jeg vil huske tilværelsens kreative struktur, i hvilken jeg har min væren, min eksistens. Derfor vil mulighederne, potentialerne, tilsyneladende mirakler og glædesfyldt spontanitet, som udspringer fra det indre univers (Framework 2), hele tiden være i mine tanker, således at dørene til kreativt liv er åbne.

Beslutning 4

Jeg vil indse, at fremtiden er en sandsynlighed. Set i lyset af almindelige erfaringer, eksisterer fremtiden endnu ikke. Den er jomfrueligt land, plantet af mine følelser og tanker i nuet. Derfor vil jeg plante succesfyldte handlinger og oplevelser, og jeg vil gøre dette ved at huske på, at intet kan eksistere i fremtiden, som jeg ikke ønsker skal være der.

                                                           

Oversat fra Jane Roberts, 'Dreams, Evolution and Value Fulfillment', vol.1, Prentice Hall Press, N.Y., 1986, side 185.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk