- Smerte kan lindres!

Healing

Lige så vel som jeg behandler med healing i klinikken, laver jeg en del fjernhealing. Der er intet problem i at foretage fjernhealing. Jeg behøver blot et billede af vedkommende. Fjernhealingen foregår på den måde, at jeg 3 dage i træk sender healing til personen. Pris fjernhealing kr. 750 kr. Skal betales inden jeg opstarter på healingen Det skaber rigtig fine resultater, eksempelvis nedenfor:

"Hej mor er hårdt ramt. Hun har været plaget af smerter i en måned. Mandag morgen bad hun om at komme i bad for første gang i lang tid. Personalet måbede og skyndte sig at hjælpe hende. Hun sover også fuldstændig afslappet nu. Ingen tvivl om at det har haft en positiv effekt på hende. Jeg og familien er meget taknemlig for din healing". Anonym mand

"Hej Ulla. Jeg har oplevet meget fin respons på din healing. Jeg var skæv i hoften og låst i højre side af ryggen. Det forsvandt fyldstændig efterfølgende. Det føles så dejligt befriende - tak". Tove. 

Når du modtager healing, så sker det via Chi energien. Denne healingsenergi overføres til dig.

Healingen har erfaringsmæssigt en god effekt på dit fysiske, følelsesmæssige og mentale plan. Healingsformen øger følelsen af balance og velvære i dit eget liv. Efter healingen vil du føle dig afslappet og i ro.

 

Soul Body Fusion

Ved en Soul Body Fusion kan du opleve den fantastiske genforeningsproces der sker, når din sjæls og krops vibrationer bliver bragt i balance. Som en konsekvens heraf vil det blive lettere for dig at tage beslutninger.

Du vil nemmere kunne sige fra. Tage imod de ændringer der sker i hverdagen i forhold til arbejde, familie, venner mv. Du vil vokse spirituelt. Din vibrationsfrekvens vil blive højere. Du vil ikke længere tiltrække tunge og negative energier. Du vil tiltrække det gode i dit liv.

Første og anden behandling gives med 1 uges mellemrum. Tredje behandling sker to uger efter anden behandling.

Du kan vedblive med at modtage Soul Body Fusion udover disse 3 sessioner.

Soul Body Fusion er udviklet af Jonette Crowley, USA.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk