- Smerte kan lindres!

Giv dine medarbejdere et livsstilstjek, hvor der bliver taget udgangspunkt i, hvordan medarbejderen har det.

Hvorvidt en medarbejder har overskud og er glad, eller hænger med næbbet og ikke rigtig kan finde energien og glæden ved arbejdet, kan have baggrund i flere forskellige årsager. 

Måske får medarbejderen heller ikke rørt sig nok og dyrket motion, der giver energi og overskud. Den fysiske form har større betydning for arbejdsindsatsen, end de fleste forestiller sig.

Alt fra hovedpine og stress til musearm og andre skavanker eller spændinger skyldes, at kroppen er låst og musklerne er overbelastede. Her vil body-sds behandling, kraniosakralterapi eller massage og træningsprogram kunne få løsnet op for de spændinger, der sidder i kroppen.

Jo bedre og raskere medarbejderne føler sig, jo mere yder de, ligesom man kan se frem til færre sygedage på arbejdspladsen. For ikke at snakke om, at man giver et tilbud, der holder på medarbejderen.

Et livsstilstjek tager udgangspunkt i netop dine medarbejderes problemer og behov, der stemmer overens med de ambitioner og ressourcer, dine medarbejdere har.

Livsstilstjekket kan forløbe på flere måder. Det kunne eksempelvis være body-sds behandling, kraniosakralterapi, massage samt mulighed for at deltage på træningshold.

Uanset om der vælges en eller flere elementer, kan behandlingsforløbet, træningen vare i en periode alt efter medarbejderens eller virksomhedens behov.

Tøv derfor ikke. Få bestilt et livsstilstjek til dine medarbejdere.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk