- Smerte kan lindres!

Hypnoterapi - Hypnose: 

Hypnoterapi – Hypnose: 

Måske oplever du ind imellem, at du reagerer mindre hensigtsmæssigt i nogen situationer. Reaktionen virker irrationel, og du synes ikke, du burde have det sådan. Måske har du nogle uvaner, som du synes, det er svært at slippe af med. 

Du har nu muliggheden for at forbedre dit liv og skabe de forandringer, du allermest ønsker dig og tage kontrollen tilbage i dit liv igen.

Jeg er uddannet i og anvender metoden 5-PATH® hypnoterapi, som giver dig mulighed for at skabe varige forandringer i dit liv.

5-PATH® hypnoterapi går som regel ind og hjælper der, hvor alt andet ikke har virket.

Hvad er hypnose og hypnoterapi?

Hypnose er en veldokumenteret behandlingsmetode, og det er ganske enkelt terapi, der foregår i hypnose.

Hypnose er en helt naturlig tilstand af skærpet opmærksomhed, som vi alle sammen helt naturligt befinder os i flere gange om dagen. Det er en tilstand af skærpet opmærksomhed, hvor du er mere modtagelig over for positive forslag.

F.eks. når du er ”opslugt” af en film, læser en spændende bog, eller du kender, hvordan børn kan være helt ”opslugt” af Walt Disney tegnefilm på TV. Eller når du kører på motorvejen og pludselig tænker du: ”Er jeg allerede nået hertil”, og dette uden at du faktisk har lagt mærke til, hvad du har passeret undervejs. Du kender situationen, hvor du har forlagt dine nøgler, du har ledt alle vegne, og pludselig opdager du, at de ligger lige foran dig.

Alle disse eksempler er en form for hypnotisk tilstand, og vi er der alle sammen helt naturligt flere gange hver eneste dag.

Hypnoterapi er brugen af hypnotiske teknikker med det formål at bevæge dig imod større sundhed og helhed, så du igen genvinder din egen indre ro og balance.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en helt uforpligtende snak omkring, hvordan hypnose og hypnoterapi kan hjælpe dig.

Hypnose er dit valg:

Hypnose er ikke noget jeg som hypnotisør ”gør ved dig”, men ved at du lytter til min instruktion, bringer du dig selv i en tilstand, hvor dit sind er mere modtagelig over for positive forslag. Du hører alt, hvad der bliver sagt under hypnosen. Hypnose er ikke søvn, du er bevidst med hele tiden, da du ellers ikke kan følge mine instruktioner. Du er under fuld kontrol i hypnosen og kan til enhver tid rejse dig op fra stolen.

Du vil kunne huske alt, hvad der er sket gennem hypnosesessionen, og du kan ikke hypnotiseres til at sige eller gøre noget, du ikke ønsker. Du kan med andre ord ikke hypnotiseres, hvis du ikke ønsker det, men alle med en IQ >70, og som følger min instruktion, kan hypnotiseres, hvis de selv vil.

Sådan foregår Hypnoterapi:

En hypnoterapi session hos mig foregår siddende i en lænestol, lidt tilbagelænet, med et tæppe over dig, så du sidder behageligt og med fødderne hvilende på en skammel. 

Vi gennemgår følgende den første gang, du kommer til behandling hos mig:

* Introduktion til hvad hypnose og hypnoterapi er

* Introduktion til sindets opbygning og hvordan vi vha. hypnose kan ændre vaner og mønstre

* Gennemgang af din problemstilling

* Introduktion til følelsernes funktion

* Du bringes i hypnosetilstand

* Synlig og usynlig test af hypnosedybde

* Positive hypnotiske suggestioner (forslag)

* Evt. selvhypnose

* Du bringes tilbage til dagsbevidsthed

* Gennemgang af hypnosen

* Bekræftelse på din næste session

Du bringes i den rigtige hypnosedybde vha. synlige og usynlige test, og i den rigtige hypnosedybde arbejder vi med de problemstillinger, du kommer med og skaber de forandringer, du ønsker dig.

Hypnoterapiens virkning på dig:

Du vil opleve, at gamle uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger, der ikke længere tjener dig, effektivt løsner sig og ændres i takt med at svære, ubalancerede følelser neutraliseres.

Avanceret 5-PATH® hypnoterapi er et effektivt og fantastisk redskab til at skabe varig forandring, idet man ved hypnoterapi ikke blot fjerner symptomet, men også får bearbejdet årsagen til problemet. Der skabes derfor varige forandringer, mens en almindelig klassisk hypnose har en holdbarhed på blot 14 dage.

Hypnose kan ikke mærkes, det du mærker er selve effekten af at følge mine instruktioner. Når vi er afslappede under hypnosen, og i den rigtige hypnosedybde, er vores bevidste sind mindre kritisk, hvilket medfører, at vi vil være mere modtagelige over for positive forslag. 

Det betyder dog ikke, at vi vil være mere modtagelig for at få ændret vores grundlæggende værdier og overbevisninger. Vi vil kun være i stand til at ændre på vores adfærd og overbevisninger, når vi selv er motiveret for at ændre på disse.

Hypnoterapi kan skabe varige forandringer:

Med vores bevidste sind har vi evnen til at tænke logisk, analytisk, og vores bevidste sind har begrænset hukommelse. Det bevidste sind vurderer alting.

Det ubevidste sind har ubegrænset hukommelse. Her lagres alt, vi nogen sinde har fornemmet, set, hørt, smagt og lugtet. Det ubevidste sind er vores egen biologiske harddisc og husker alt fra det første øjeblik i vores liv. Når du er i den rigtige hypnosedybde, er det ubevidste sind modtagelig for positive forandringer vha. nye indsigter og positive forslag, og herved kan der skabes varige forandringer.

Jeg har erfaring med hypnoterapeutisk behandling af eks.:

* Angst, stress, depression, sorg og krise generelt

* Adfærdsmæssige problemer

* Få styr på dine følelser

* Spiseforstyrrelser og vægttab

* Søvnproblemer

* Rygestop, neglebidning

* Smertebehandling

* Afhængighedsproblematikker

* Fobier f.eks. flyskræk, højdeskræk, tandlægeskræk

* Generthed, selvtillid, selvværd, præstationsangst

* Jalousi og problemer i parforhold

* Traumer, chok

Hypnoterapi – oprindelse og udbredelse:

5-PATH® hypnoterapi er et avanceret system udviklet på The Banyan Hypnosis Center for Training & Services af den berømte hypnoterapeut Calvin D. Banyan, som også har udviklet 7th Path Selv-Hypnose®.

5-PATH® står for Five-Phase Advanced Transformationel Hypnosis® og er et anerkendt NGH hypnosesystem i hele verden, og 5-PATH® er kendt for at være eliten inden for hypnoterapi.

Hypnoterapi skaber varige forandringer og nye mønstre i dine tanker, følelser og i din adfærd. De fleste problemstillinger kan afhjælpes herved.

 

Læs mere om Calvin D. Banyan her (link til: )http://www.hypnosiscenter.com/hypnotherapist-calvin-banyan.htm

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk