- Smerte kan lindres!

Kropsterapi (Body-sds metoden)

Kropsterapi efter Body-sds metoden er en behandling, der kontant og effektivt griber fat om nældens rod og ikke blot løsner op for de umiddelbare spændinger og fjerner fysiske smerter, men grundigt og ved hjælp af en række redskaber hjælper dig til en sundere hverdag, der vil give dig mere overskud - både fysisk og mentalt.

Behandlingen er gavnlig ved:  Stress, angst, traumer, gigt, forstuvninger, smerter, ømhed, ømme led, piskesmæld, tennisalbue, museskader, forstuvninger, kold skulder, ryg- og nakkeproblemer, bækkenløsning, eksem, allergi, astma, fordøjelsesproblemer, kroniske infektioner, muskelspændinger, lændesmerter, menstruationssmerter, træthed, hovedpine og migræne, men er i lige så høj grad fokuseret på at "trimme" sanserne, kredsløbet, de indre organer, nervesystemet og ikke mindst humøret og energien.

Hvordan foregår behandlingen: En behandling varer ca. 1 time. Behandlingen indledes normalt med en kort samtale. Her kan du fortælle, hvordan du har det, og om der er nogen særlige problemer eller emner, du synes er væsentligt at få fortalt. Behandlingen foregår på en briks, hvor du ligger på ryggen med et tæppe over dig. Der behandles på hele kroppen, hvor du er iført trusser og evt. bh. 

Selve behandlingen: Tager udgangspunkt i en behandlingsform, som består af spec. massageteknikker, pulseringer, aku- og zonetryk, mobiliserende ledfrigørelser, der alt sammen har en kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber. Under helkropsbehandlingen, hvor hele din krop bliver gennemgået fra top til tå på begge sider, løsner jeg spændinger, blokeringer og skævheder. Du vil opnå en øget blodgennemstrømning i hele din krop, som bevirker en øget iltning og ernæring af dine celler. Dit åndedræt inddrages som en naturlig del af behandlingen, da åndedrættet spiller en væsentlig rolle i forløsningen af spændinger og blokeringer. Når jeg arbejder på din krop, kan jeg ofte mærke, hvilke følelser der er i ubalance. Det bevirker, at jeg ret hurtigt kan spore mig ind på evt. følelsesmæssige problemer og evt. årsag hertil. 

Sammenhæng mellem psyke og krop: Smerter i det psykiske kan skabe problemer i det fysiske og omvendt, hvorfor både det psykiske og det fysiske vægtes lige meget. Man kan opleve, at det begynder at snurre i fingre, læber eller andre steder på kroppen. Det skyldes, at blodet iltes under behandlingen og når steder, hvor der var begrænset gennemstrømning til.

Efter behandlingen: Du vil normalt opleve velvære både fysisk og psykisk. Du vil føle, at hele din krop er fri og løsnet for spændinger, der giver dig en følelse af stor frihed i hele kroppen. Der kan dog opstå let ømhed i musklerne bagefter, som svinder hurtigt igen. Der er under behandlingen frigivet en masse affaldsstoffer, hvorfor det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand herefter. Har du spørgsmål efter behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte mig på mobil 2092 0300.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk